Курячі оладки — покроковий рецепт із фото

Сьогодні я хочу запропонувати вам доволі незвичну, але дуже смачну страву — оладки з рубленого курячого філе. Рецепт цієї страви колись здивував і зацікавив мене своєю оригінальністю та водночас простотою приготування, тож дуже захотілося спробувати, що в підсумку вийде. На вигляд курячі оладки виявилися схожими на звичайні відбивні з рум'яною скоринкою, а на смак … ммм… зовсім не те. Замість сухуватого курячого м'яса, яке доводиться довго і нудно жувати, вийшли найніжніші соковиті котлетки, які легко жуються і просто тануть у роті.

Готуються курячі оладки досить просто і швидко, найбільш трудомістка частина процесу — це нарізання філе на дрібні кубики, а решта — суща дурниця. Зате результат здивує і порадує і ваших гостей, і домочадців. Особливо цю страву полюбляють діти, адже вона дуже смачна, її не треба різати і майже не треба жувати, все зникає з тарілки миттєво і можна вимагати законний десерт. Спробуйте приготувати оладки з курячої грудки за цим простим рецептом, і ви будете приємно вражені результатом! А коли немає часу щось різати, то можна приготувати курячі гомілки в мультиварці за одним з найкращих рецептів.

Корисна інформація

Рівень складності: 2* Розмір порції: 150 г
Час приготування: 30 хвилин Калорійність порції: 321 ккал
Кількість порцій: 6 Ціна однієї порції: Невідомо.

Як приготувати курячі оладки — рецепт оладок з рубленого курячого філе з покроковими фото

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 700 — 800 г курячого філе
  • 1 велике яйце
  • 3 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. майонезу
  • 50 мл рослинної олії
  • сіль, перець, 1/2 ч. л. л. каррі

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Для того щоб приготувати ніжні та соковиті курячі оладки, філе грудки порізати дрібними кубиками і викласти в миску. Куряче філе порізати дрібними кубиками

2. До рубленого курячого філе додати яйце, борошно, сметану, майонез, сіль і спеції.

Майонез надає цій страві додаткової пікантності, але з дієтичних міркувань його цілком можна замінити на сметану.

Додати яйце, борошно, сметану, майонез, сіль і спеції 3. Усі інгредієнти ретельно перемішати, і суміш для курячих оладок готова! Фарш для курячих оладок 4. У великій сковороді розігріти рослинну олію. Ложкою викладати суміш на сковорідку у вигляді не надто товстих оладок. Курячі оладки викладати ложкою на розпечену сковороду

5. Обсмажити курячі оладки по 2 — 3 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки. Накрити сковорідку кришкою і довести оладки до готовності на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Курячі оладки на сковороді Соковиті пряні курячі оладки з апетитною рум'яною скоринкою готові! Курячі оладки