Як приготувати домашні пельмені зі свинини

Пельмені домашні з фаршем зі свинини

Смачні домашні пельмені зі свинини на пельменниці дуже соковиті та ніжні, вони неодмінно потішать усю сім'ю до обіду.

Домашні пельмені

Інгредієнти

На 4 пельменниці (148шт) нам знадобиться

 

Для тіста:

  1. Борошно пшеничне в/г-500гр
  2. Яйце-1шт
  3. Вода-200мл
  4. Рослинна олія-1ст.л.
  5. Сіль-1ч.л.

Для начинки:

  1. Свинина м'якоть-700гр
  2. Цибуля-1-2шт (від розміру)
  3. Часник-2 зубчики
  4. Улюблені спеції-2/3ч.л. (у мене каррі)
  5. Сіль і мелений перець — за смаком
  6. Вода-100мл

+ Для подачі — вершкове масло, сметана.

 

Домашні пельмені

Рецепт домашніх пельменів зі свинини на пельменниці

Домашні пельмені
Домашні пельмені
Домашні пельмені
Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені
Домашні пельмені
Домашні пельмені
Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені
Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені

Домашні пельмені
Домашні пельмені
Домашні пельмені

  1. Готуємо тісто. У просіяне борошно додаємо яйце, сіль, рослинну олію, теплу воду і замішуємо круте тісто.
  2. Загортаємо колобок у плівку або пакет і даємо йому відпочити 20 хвилин.
  3. Готуємо фарш. М'ясо, цибулю і часник пропускаємо через середню насадку м'ясорубки.
  4. Далі додаємо туди спеції, сіль, холодну воду і ретельно вимішуємо фарш.
  5. Ліпимо пельмені.
  6. Відщипуємо жменю тіста і розгортаємо її в коло по діаметру пельменниці, товщина пласта має вийти близько 1 мм.
  7. Один бік рясно посипаємо борошном і цим же боком укладаємо на пельменницю.
  8. Далі розкладаємо фарш у комірки, приблизно по пів чайної ложки в кожну.
  9. Потім розгортаємо ще один такий самий пласт тіста і накриваємо ним зверху.
  10. Припилюємо борошном і катаємо верхівку качалкою.
  11. З країв знімаємо зайве тісто і знову прибираємо його в плівку, воно піде на останні пласти.
  12. Перевертаємо пельменницю догори ногами та витрушуємо з неї пельмені.
  13. Відразу ж розкладаємо пельмені на присипану борошном дошку або тацю.
  14. З цієї кількості інгредієнтів має вийти чотири пельменниці (148шт).
  15. Відварюємо смачні домашні пельмені в підсоленій воді 5-7 хвилин після закипання з лавровим листом і перцем горошком.
  16. Подаємо їх з вершковим маслом або сметаною, а краще і те й інше.

Домашні пельмені

Смачного вам і вашим домочадцям!